Hovedentreprise​

Vi samler nemt alle faggrupper til din opgave i Virum, Lyngby & Holte

Det er ikke alle der tænker over det, men mange renoveringsprocesser i hjemmet kræver mere end én type fagmand og håndværker. Derfor kan det i mange tilfælde være en fordel at vælge en til at være din hovedentreprenør.

Hvis du vælger hovedentreprise fra R. Christensen, kan du være sikker på at få løst din opgave ordentligt og til tiden. Vi holder til i Virum, men hjælper også kunder i områderne omkring Lyngby og Holte.

Vi finder alle de rette håndværkere til dit projekt

Vi sørger for at koordinere samt finde alle nødvendige parter for, at dit renoveringsprojekt skal lykkes.

Det indebærer, at vi lægger en tidsplan og sørger for, at ingen håndværkere dukker unødvendigt op, hvis dele af projektet bliver forsinket.

Ønsker du for eksempel at skifte badeværelset, så finder vi de relevante vvs’ere, elektrikere, murere og malere, der kan få din opgave i hus. Og da vi er tømrere, klarer vi naturligvis den del af opgaven selv.

Få hjælp til den store & mindre renovering af hjemmet

Om du drømmer om at lave hele huset om, bygge en ekstra etage på eller blot skifte køkkenet. Så står R. Christensen klar til at give dig den hjælp du har brug for

Vi har mange års erfaring med både de større og mindre byggeprojekter, og med os som hovedentreprenører på opgaven sikres du et resultat i den højeste kvalitet.

Ved at lægge entreprisen i hænderne på os, får du en samarbejdspartner, der sikrer et problemfrit og fortløbende byggeri, som ikke pludselig går i stå.

hovedentreprise for private i Lyngby, virum og holte

Skal vi hjælpe med dit byggeprojekt?

Fortæl os om dine ideer og ønsker, så giver vi gerne vores bud på, hvordan vi kan hjælpe dig allerbedst.

Kontakt os med det samme, hvis du gerne vil høre mere om, hvorfor det er en god ide at have en hovedentreprenør på et renoverings- eller byggeprojekt. Uanset størrelsen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du brug for hovedentreprise?