OPBYGNING AF TRÆTERRASSE

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med opbygning af træterrasse i Lyngby, Virum, Holte eller omegn? Så står vi hos R. Christensen Tømrer & Snedker klar til at hjælpe dig. Vi kan bygge en ny træterrasse til dig, uanset hvilke ønsker og forventninger du har til den, og vi kører ud til kunder i hele Hovedstadsområdet.

BYG EN TRÆTERRASSE MED OS OG FÅ TOPKVALITET

Uanset hvilken opgave vi skal varetage for vores kunder, så lægger vi altid stor vægt på, at kvaliteten af vores arbejde er i top hele vejen igennem. Godt håndværk og tilfredse kunder er altafgørende for os, og det gælder selvfølgelig også i forbindelse med opbygning af træterrasse.

Vi har et udpræget fokus på æstetik og funktion, og samtidig ved vi også, at en god dialog med hver enkelt kunde og en professionel planlægning er med til at sikre et tilfredsstillende resultat for alle parter.

Vi tilbyder en billig pris på lægning af træterrasse i forhold til den høje kvalitet, vi leverer, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget din nye terrasse i træ vil komme til at koste dig.

HVAD KOSTER EN TRÆTERRASSE?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en træterrasse koster. Vores priser afhænger i høj grad af, hvilke valg du træffer i forbindelse med:

  • Terrassens størrelse
  • Hvilken type terrassebrædder terrassen skal have
  • Form og funktion.

KONTAKT OS OG INDHENT ET TILBUD PÅ OPBYGNING AF TRÆTERRASSE

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din nye terrasse, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forhold til terrassens størrelse, udseende og funktion eller valg af terrassebrædder.

TELEFON: +45 41 20 50 50
MAIL: RC@RCTS.DK
CVR: 33295731